***  KÖSZÖNTÜNK BENNETEKET AZ ARANYTOLL ÚJSÁGÍRÓK KÖRE NEVÉBEN! ***  JÓ SZÖRFÖZÉST KÍVÁNUNK  ***
FRISS HÍREK
EZEK VAGYUNK MI
IROMÁNYAINK
ÉRDEKESSÉGEK
HUMOR-BETŰROJZOK
VENDÉGEINK
DIVAT
A SPORT VILÁGA
KORI KAPITÁNY
KARATÉKÁK
PROGRAMAJÁNLÓ
HÚSVÉTI HANGULAT
ISKOLÁNKRÓL
KÉPGALÉRIA
VIDEOGALÉRIA
ÖREGDIÁKOK
PPP PROJEKT
KIRÁNDULÁS
DIÁKÉLET-DIÁKHUMOR
NYÍLT NAP
GYEREKNAP
ÉVADZÁRÁS
 
 
 

 

 

Aranytoll Újságírók Köre tagjai a 2012/13 tanévben

 

 

Miért szeretnék újságíró lenni?  
  Kovács Kinga 6/a
   

     Azért szeretnék újságíró lenni, mert engem érdekel ez a foglalkozás.   

 Amikor olvastam az újságot akkor elgondolkodtam azon, hogy akik ezt a cikkeket írták azoknak milyen élvezetes lehet ez a munka. Úgy gondoltam, hogy az újságírók minden rendezvényen ott vannak és ez milyen jó lehet. Úgy gondolom, hogy ha "nagy" leszek akkor az lesz a foglalkozásom.

Kiskoromban mindig  újságírósat játszottam. Ez a szakma szerintem kiváló munka. Tudunk minden hírt és az emberekkel is készítünk riportot ami nagyon jó.

      Ezért szeretnék én újságíró lenni.

Kovács Kinga


 
Nagy Krisztina 6/a

Már kis koromtól kezdve tudtam, hogy újságíró szeretnék lenni. Mikor csak volt időm, otthon újságot írtam a családnak. Voltak benne események, sztár hírek és divat is. Miután elolvasták örültek és derülten vették még a tesóim is. Riportokat is készítettem. Mamám volt a legjobb riportalanyom. A pedagógiai emlékeiről faggattam. Ezeken én is nevettem nagyokat. Jó lenne ha egyszer ezt az álmot megvalósíthatnám!

Nagy KrisztinaBán Viktor 5/a

Nagyon sok dolog közül kellet választani de (még a statisztikák is azt mutatják,hogy minden 3-dik ember újságíró akar lenni) ennek fejében elhatároztam magam. Anyukám és apukám biztattak, hogy még a keresetük is jó. Ezért gondoltam rá, hogy én is csatlakozom az újságírok népes családjához

Bán ViktorÖkrös Balázs 5/a

Szeptemberben a tanév elején sokféle szakkör közül lehetett választani rengeteget gondolkoztam mert nagyon jó lehetőségek adódtak, végül az újságírás mellett döntöttem.

    Már régóta vágytam arra, hogy egyszer önálló cikket írhassak. A cikk írásához rengeteg információra van szükség amelyeket széles területeken lehet begyűjteni. Folyamatosan figyelni kell arra, hogy mi történik körülöttünk. Beszélgetni kell az emberekkel sokat kell utazni, hogy tájékoztatni tudjuk a lakosságot. Változatos érdekes munka és engem mindig vonzott magához a mozgalmas élet.  

   Szeretném megtanulni a szakma titkait, talán egyszer ismert újságíró lehet belőlem.                                                                                                                                                                                                                                                  &n