***  KÖSZÖNTÜNK BENNETEKET AZ ARANYTOLL ÚJSÁGÍRÓK KÖRE NEVÉBEN! ***  JÓ SZÖRFÖZÉST KÍVÁNUNK  ***
FRISS HÍREK
EZEK VAGYUNK MI
IROMÁNYAINK
ÉRDEKESSÉGEK
HUMOR-BETŰROJZOK
VENDÉGEINK
DIVAT
A SPORT VILÁGA
KORI KAPITÁNY
KARATÉKÁK
PROGRAMAJÁNLÓ
HÚSVÉTI HANGULAT
ISKOLÁNKRÓL
KÉPGALÉRIA
VIDEOGALÉRIA
ÖREGDIÁKOK
PPP PROJEKT
KIRÁNDULÁS
DIÁKÉLET-DIÁKHUMOR
NYÍLT NAP
GYEREKNAP
ÉVADZÁRÁS
 
 
 


Pisztráng napra hívnak

Szilvásváradon Pisztráng Napot tartanak augusztus 4-én, szombaton. A rendezvény egész napos, a gasztronómiai bemutatóhoz egész nap szórakoztató programok kapcsolódnak a színpadon és a rendezvény környezetében. A színpadon fellép többek között a Szivárvány Énekkar, a Szihalmi Fúvósok, Berentei Péter slágerénekes (lemezbemutató), a Mikófalvi Lakodalmas, az Ózdi Zenés Színház, a Sirrah Hastánccsoport, valamint a The Prison Band. Humorfelelősünk Rocker Zsolti, sztárvendégünk Korda György és Balázs Klári.

 

Forrás: HEOL

 

 

Megemlékezés

A pétervásárai művelődési házban 2013. március 14.-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékeztek.Először az óvodások készültek táncos műsorral, aztán Eged István, Pétervására polgármestere tartott megemlékező beszédet. Majd a Tamási Áron Általános Iskola következett. A műsor címe: A tűzmadár. A felkészítő tanárok: Kecskés Attiláné és Huszár Zoltánné voltak. A végén a Szózat eléneklése után a szereplők egy-egy csokit kaptak! Mindenkinek tetszettek az előadások!

 

2013. 03. 19.

Farsangoztunk!

 

A pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola diákjai Tavaszváró című műsort tartottak február 28-án, amely közel három órán át szórakoztatta a nagyszámú közönséget. Az osztályok táncokkal, humoros összeállításokkal mutatkoztak be. Az első nap a 4., 5., 6. osztályosok mutatták be műsoraikat. Pénteken a 7., 8. osztályos tanulók léptek fel farsangi összeállításukkal, a tavaszváró programsorozat utolsó napján pedig az 1., 2., 3. osztályosok ragyogtatták meg tehetségüket. Minden osztály, s mellettük a közönség is nagyon jól érezte magát. A rendezvényt egy nagyszabású buli zárta..